Klikgebit Eindhoven

Wat is een klikgebit?

Een klikgebit (overkappingprothese) van Jules van Noort in Eindhoven is een kunstgebit dat vast wordt gezet met twee of vier implantaten. Het klikgebit kan zowel op de onder- als bovenkaak vast geklikt worden met behulp van de implantaten die in de mond geplaatst zijn. Door deze implantaten wordt het klikgebit erg verstevigd, waardoor het klikgebit een stuk strakker in de mond zit. Hierdoor zal het klikgebit niet zomaar uitvallen tijdens het lachen, praten of eten zoals dat bij een normaal kunstgebit wel het geval kan zijn. Het klikgebit is voor de gebruiker juist makkelijk uit te doen, zodat de gebruiker het klikgebit gemakkelijk kan reinigen.

Waarom een klikgebit?

Een klikgebit heeft veel voordelen ten opzichte van een normaal kunstgebit. Zoals net beschreven is, blijft een klikgebit een stuk strakker zitten, waardoor u geen zorgen zult hebben over eten, praten of lachen tijdens het dragen van een kunstgebit. Tevens is het bij een kunstgebit vaak het geval dat uw wangen invallen, doordat een kunstgebit niet vastzit aan de wortels van uw gebit. Met een klikgebit van Jules van Noort in Eindhoven heeft u hier nooit meer last van. Doordat het klikgebit op de implantaten vastgezet wordt, slinkt het kaakbot niet en behoudt u de oude contouren van uw gezicht. Zo kunt u met een klikgebit van Jules van Noort in Eindhoven voortaan weer zonder zorgen lachen, praten en eten.

Wanneer een klikgebit nodig?

Wanneer schaft u een klikgebit van Jules van Noort in Eindhoven aan? In de meeste gevallen is dit, wanneer u last begint te krijgen van uw huidig kunstgebit. In veel gevallen betekent dit ongemak vanwege het ontbreken van de wortels. Een andere reden om een klikgebit van Jules van Noort in Eindhoven aan te schaffen is het feit dat om welke reden dan ook een slecht gebit hebben, waar nagenoeg niets meer aan te doen is. Het kaakbot moet echter wel volgroeid zijn, voordat wij een klikgebit mogen plaatsen. Hebt u dus last van uw huidige kunstgebit of is er niets meer aan uw huidige gebit te doen, schaf dan een klikgebit aan voor een ‘net écht gebit’.

Is uw kunstgebit kapot of gebroken?

Voor een vakkundige reparatie van uw kunstgebit of gebitsprothese bent u bij ons aan het juiste adres!