Kunstgebit reparatie Eindhoven

Wat is kunstgebit reparatie?

Kunstgebit reparatie gebeurt wanneer uw kunstgebit stuk is. Wanneer er bijvoorbeeld een tand is afgebroken, het kunstgebit gescheurd is of omdat het kunstgebit verouderd is, kunt u bij Jules van Noort in Eindhoven terecht voor een kunstgebit reparatie.

Wanneer er een tand van uw kunstgebit is afgebroken is dat vaak gemakkelijk te repareren. Een kunstgebit reparatie bij Jules van Noort in Eindhoven duurt in de meeste gevallen niet langer dan een uur.

Mocht het gebit stuk gaan vanwege ouderdom, dan wordt het kunstgebit tot een zo goed mogelijke conditie gerepareerd. Dit geeft u wat tijd totdat een nieuw kunstgebit onvermijdelijk is en kan een nieuw kunstgebit alvast worden klaargemaakt.

Kunstgebit reparatie met afdruk

Wanneer het breukvlak door het deel waar het kunstgebit op de kaak berust heen gaat, zal er een afdruk gemaakt moeten worden om een kunstgebit reparatie uit te laten voeren. De afdruk zal gemaakt worden met het kunstgebit in de mond om zo een model te maken. Deze is nodig om zeker te weten dat het kunstgebit weer goed zal passen.

Zelf kunstgebit repareren

Zelf een kunstgebit reparatie uitvoeren is ten strengste af te raden. Wanneer u zelf een poging gedaan heeft om uw kunstgebit te repareren, wordt het proces voor een specialist bemoeilijkt of zelfs vaak onmogelijk gemaakt. Hierdoor kunnen de kosten voor een kunstgebit reparatie hoog oplopen. Laat een kunstgebit reparatie dus over aan een echte specialist.

Kosten kunstgebit reparatie

De kosten van een volledig kunstgebit reparatie bij Jules van Noort in Eindhoven wordt geheel vergoed vanuit uw basisverzekering. Een gedeeltelijk kunstgebit reparatie wordt niet vanuit uw basisverzekering vergoedt, de vergoeding van het kunstgebit reparatie is dan afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Of u recht heeft op vergoeding voor gedeeltelijk kunstgebit reparatie is te zien op het polisblad van uw zorgverzekering.

Is uw kunstgebit kapot of gebroken?

Voor een vakkundige reparatie van uw kunstgebit of gebitsprothese bent u bij ons aan het juiste adres!